Cum sa ai o viata implinita pentru tine? – florinleescu.ro

Pentru toate Persoanele Preocupate de Sănătatea Lor!

Cum arata o Viata implinita pentru tine? Raspunsul incepe de la sanatatea ta!

Asta au descoperit si persoanele care erau candva straini, acum parte din familie

Majoritatea oamenilor nu sunt conștienți de importanța sănătății lor și nu au grijă de ea.

Din ce în ce mai mulți oameni au frici, nu pot dormi bine, se simt stresați toată ziua și acest lucru le afectează rezultatele, performanța la locul de muncă și în viața personală.

De asemenea, poluarea din zilele noastre ne face să ne îmbolnăvim mai des decât înainte și ne seacă de energie. Din ce în ce mai multe legume și fructe pe care le consumăm sunt stropite cu pesticide, iar acestea facilitează dezvoltarea paraziților.

Este timpul ca noi să învățăm cum să prevenim aceste probleme prin alcalinizare și detoxifiere la nivel celular, prin consumul de alimente sănătoase, prin exerciții fizice în mod regulat, astfel încât corpul nostru să fie tot timpul la parametri maximi. Tocmai din acest motiv, am decis să ofer în mod GRATUIT o evaluare a stării de sănătate astfel încât să descoperi cum poți face și tu lucrul acesta.

În fiecare săptămână ofer un număr limitat de sesiuni online 1 la 1 de consultanță a stării de sănătate

Ce vei descoperi în mod concret:

  • Cum să detoxifici organismul pe interior, la nivel celular
  • Cum să ai energie în fiecare zi la cote maxime.
  • Cum poți să îți menții greutatea sub control.
  • Cum să ai o piele curată, mai frumoasă și mai luminoasă.
  • Cum să elimini durerile de articulații.
  • Cum să te hidratezi la nivel celular în mod corect.

Cum se va transforma viața alături de mine

Alcalinizare la Nivel Celular

Aceasta ajută la transportarea oxigenului și substanțelor nutritive către toate celulele organismului. Vei afla secretul energiei la cote maxime și a longevității se ascunde chiar aici.

O Digestie Sănătoasă

Foarte puțini oameni știu că 80% din imunitatea organismului este influențată de sistemul digestiv. Te voi ajuta să ai tot timpul sistemul imunitar la cote maxime astfel încât să fii protejat de toate pericolele PREZENTE din exterior.

Un Somn Liniștit

Insuficiența somnului scade rapid imunitatea și accelerează procesul de îmbătrânire. Descoperă cum poți dormi din nou ca un copil și cum poți avea o viață fără griji și fără stres.

Te Așteptăm Alături de Noi

Cine sunt eu si cum te pot ajuta...

Numele meu este Cîmpean Anca am 67 ani, și niciodată nu am avut grijă de sănătatea mea.

De-a lungul timpului am avut nenumărate provocări. Am pierdut 3 case, mă judec și la ora actuală cu statul. Datorită stresului și a supărărărilor, in decurs de 3 luni de zile am ajuns de la 47 kg. la 95 kg.
 
Creșterea rapidă in greutate a atras după sine o groază de probleme de sănătate.
Am făcut o semipareză, care mi-a creat o mulțime de neplăceri. Devenisem un client fidel al spitalelor.
 
După circa un an si jumătate de suferință am ajuns la concluzia că trebuie să schimb ceva in viața mea. Am inceput să studiez cauza bolilor mele, și să caut remedii alternative. Cam tot ce studiam, aplicam pe mine.  Așa se face că in scurt timp, incetul cu incetul am realizat că situația sănătătii mele se imbunătățește.
 
Si cum nimic nu este intimplător in această lume, am cunoscut și eu o echipă de oameni minunați care ajută oamenii din jurul lor și de la care am invățat foarte multe lucruri in ceea ce privește sănătatea.
 
Ei merg pe principiul, DĂ MAI DEPARTE INFORMAȚIA DE FRUMUSEȚE  ȘI SĂNĂTATE.
Astăzi consider că am fost binecuvintată să intre in viața mea astfel de oameni de la care am invățat DĂ MAI DEPARTE. Acestea sunt motivele care m-au făcut să iți dăruiesc o ședință de mentorare pentru a avea o sănătate durabilă pe termen foarte lung.
 
Trece-ți acum datele de contact și te voi suna în zilele următoare, pentru a programa impreună sesiunea ta de mentorare.

Testimonial

O apreciez mult pe Anca. Mi-a ieșit in cale intr-un moment 
greu al vieții mele. Aveam 2 ani de cind umblam pe la toți doctorii și nu aveam nici un rezultat.
 
Aveam niște dureri groaznice de cap, care se lăsau cu amețeli, cap amorțit, dureri de picioare dar mai ales de genunchi.
 
Sfaturile pe care le-am primit de la ea, mi-au schimbat 
complet viața. M-am insănătoșit complet. Este o persoană care te indrumă eficientcătre o vindecare reală și completă. Se dedică total in ajutorarea oamenilor din jurul ei.
 
Îi sunt recunoscătoare pentru tot ce a făcut pentru mine.
 
 
- Savin Liliana 
Shopping Cart